ADANOS RESTAURANT OSS

ADANOS RESTAURANT OSS De echte Turkse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 150 beoordelingen
19 okt 2020 om 3:21 Eten was er met 15 min - 20 min. Veel eerder dan op thuisbezorgd werd aangegeven. Dat was een aangename verrassing. Leuke & vriendelijke bezorger. De mix schotel was erg lekker, warm, veel variatie
17 okt 2020 om 8:40 Het eten was superlekker!!!
9 okt 2020 om 20:58 Heerlijk eten en mooi op tijd
3 okt 2020 om 9:08 Omdat we nog nooit hier hadden gegeten wat alles wat besteld om te proberen. Heerlijk gegeten, lekker gekruid en goed warm! Aanrader.
27 sep 2020 om 19:55 deze keer niet goed, vlees aangebrand en zeer droog, toch lauw geleverd, frites waren wel goed rijst en rauwkost ook, brood was heel erg dun en droog, jammer lijkt of kwaliteit met de jaren minder word, zijn we niet gewend van Adana na zo'n 20 jaar . . .
25 sep 2020 om 20:15 De bezorging duurde ruim een half uur langer dan op voorhand aangegeven. Vanwege de beoordelingen had ik daar rekening mee gehouden. Het eten was lekker en goed warm.
20 sep 2020 om 16:12 Op zich heeft het ons redelijk gesmaakt, maar 's nachts is iemand die de mixed grill had erg ziek geworden. De rest van ons had dat niet, dus wellicht was het vlees vd mixed grill toch niet goed.... Het brood was overigens erg droog en taai.
19 sep 2020 om 23:42 Geschatte bezorgtijd 45 min. , uiteindelijk 1,5 uur gewacht. Bestel hier vaker en ben meestal enthousiast over de kwaliteit, maar deze keer viel het tegen. De patli├žan sosl─▒ was ontzettend zuur, was niet te eten. Restaurant was vervolgens niet bereikbaar
18 sep 2020 om 20:14 Het bezorgen langer dan op site aangegeven. Smaak van eten is goed! Bestelling niet in 1x bezorgd, in redelijke tijd alsnog geleverd. Hoeveelheid per gerecht is verschillend en ik vind het dan wat pittig aan de prijs.
14 sep 2020 om 7:31 Na drie keer bestellen bij Adanos hou ik het voor gezien : de bezorging is elke keer minstens drie kwartier later dan beloofd, het eten daardoor koud, brood en frietjes veranderd in een klamme hap. Afknapper.
26 aug 2020 om 22:26 Eten was goed maar de portie was stukken minder dan voorgaande keren.. ook lezen ze helaas de bijgevoegde opmerkingen niet.. verder heerlijk eten!
24 aug 2020 om 0:10 Heerlijk!